8 Comment

  1. ekeupratama
    ekeupratama ·

    ieu di chandra kang?
    kudu dijaga nikon na, aset euy haha
    masih aman pan?

  2. hervinsyah
    hervinsyah ·

    @ekeupratama chandra keu haha urg hoyong nyobian nikon f series uy meh tiasa tele2 & mamacroan

  3. ekeupratama
    ekeupratama ·

    bisa kang make lensa manual ge di body ieu mereun

  4. hervinsyah
    hervinsyah ·

    @ekeupratama body f55 mah leutik keu bisi teu nampung lensa tele nu urg tingali na body nikon f nu badag kitu asa nge pas brarti mun d body f55 bisi beurat teuing

  5. ekeupratama
    ekeupratama ·

    pan tergantung mount lensa naon, sigana make nu ai/ais f55 mah sarua siga nu urg

  6. hervinsyah
    hervinsyah ·

    @ekeupratama o... sip nuhun infona 👍 btw bieu urg meser film di pahaji fuji c200 rp100rb 😢 tras urg cobian ulin ka toko masjun mantab keu dikasih harga teman hehe bisi maneh hoyong kcp 78rb belum diskon harga teman hehe seni abadi film nu pang mirah na kodak pro image 100rb

  7. ekeupratama
    ekeupratama ·

    bade dipake hunt kamana kang?
    bingung euy rek meser film ge hunt na kmn hehe

  8. hervinsyah
    hervinsyah ·

    @ekeupratama urg mah ngantosan 17an keu. Taun kamari aya momen epic basa urg mapay ti imah k boromeus para suster keur upacara ngan urg teu wani ngajepretna soalna make horizon kudu as close as possible. Yaah event event tahunan standar nu mugia aya keneh sapertos blp, isola menari

More photos by hervinsyah